ALBE Ingatlaniroda

Hitelügyintézés

Hazánkban egyre több és egyre színesebb a felvehető hitelek palettája, így irodánk az ingatlanértékesítésen kívül hitelügyintézéssel is foglalkozik. Hitelügyintézőnk az ország összes bankjával szerződésben áll, így aki bennünket választ, biztos lehet benne, hogy megkapja a hitelfelvételhez szükséges legjobb egyéni ajánlatot. Akkor is érdemes igénybe venni szolgáltatásainkat, ha Önnek már van bankja, "ahol bankol" és van banki ügyintézője, mert a banki akciók nem mindegyike kerül a banki "asztalokra", azok csak a szerződéses partnereken keresztül érhetők el.


A gyermeket tervező, vagy gyermekkel már rendelkező ügyfeleink részére a Családi Otthon Kedvezmény (CSOK) ügyintézésében is segítséget nyújtunk, legyen az használt vagy újépítésű ingatlan vásárlása.

Hazánkban 2017 augusztusától elérhető lesz egy új hitelkonstrukció, melyet az MNB azon bankoknak engedélyez folyósítani, amelyek megfelelnek az általuk felállított kritériumoknak. Ez a fogyasztóbarát hitel minden idők egyik legkedvezőbb hitelkonstrukciója lehet, hiszen várhatóan a fix törlesztőrészlet mellett fix kamatot is ajánl majd. Hitel divíziónk az elsők között tud információt adni erről a konstrukcióról és segít a hitelfelvétel lebonyolításában is.
A fogyasztóbarát hitellel kapcsolatos tájékoztatáshoz kérjen időpontot ügyintézőnktől az albeingatlan@gmail.com e-mail címen vagy hívja hitelügyintézőnket:

 

  • Szabó Anikó - hitelügyintéző

+36/30-297-7467