Kedves Ügyfeleink, Partnereink, Ismerőseink!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket arról, hogy Irodánk továbbra is nyitva tart, a megváltozott körülményekhez alkalmazkodnunk kell, ahogyan eddig is, ezután is számíthatnak ránk.

Továbbra is hiszünk a személyes kapcsolatokban, ezért úgy döntöttünk, hogy a maximális biztonsági követelmények mellett, az ingatlanok közvetítését és a megbízási tárgyalások lebonyolítását továbbra is személyesen szeretnénk Önökkel együttműködve végigvinni. Hiszünk a technika fejlődésében, ezért folyamatosan törekszünk is arra, hogy mindig napra készek legyünk. Bevezettünk néhány olyan szolgáltatást, amely elősegítheti azt, hogy lehetőségük legyen a személyes kapcsolatokon kívül elektronikusan is kapcsolatot tartani velünk.

Eladóként mit kell tennie?

A honlapunkon elérhető egy e-mail cím, melyen keresztül felveheti a kapcsolatot velünk. Válasz e-mail-ben kap tőlünk egy adatlapot, melyet kitöltve kell visszaküldenie részünkre és ezek után, megküldjük Önnek a kész megbízási szerződést. Telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetünk egy személyes találkozót, hogy fényképeket és videót készíthessünk ingatlanjáról valamint, hogy  a szükséges dokumentumokat aláírhassák. Az ingatlanokat az érdeklődőknek továbbra is lehetőségük van képekről megtekinteni, de a videó elkészültével, most már online körbe is járhatják azt!

A vásárláshoz úgy hisszük, hogy továbbra is a személyes megtekintésre van szükség, így minden érdeklődőnk számára előre leegyeztetett időpontban lehetővé is tesszük a megtekintést, amennyiben vállalják a szigorú óvintézkedések betartását!

Érdeklődőként mit kell tennie?

Amennyiben szeretné az Ön által kiválasztott ingatlant személyesen is megtekinteni, annyit kell tennie, hogy telefonszámunk egyikén megkeres bennünket. Megkeresését követően e-mail címére küldünk egy megtekintési és egy adatvédelmi nyilatkozatot, melyet válasz e-mailben lesz lehetősége visszaigazolni. Ezt követően nyílik lehetőség a személyes megtekintésre!

Bízunk benne, hogy ezekkel az egyszerű intézkedésekkel meg tudjuk könnyíteni a vásárlás menetét, hogy magukat és családtagjainkat is megóvhassuk!

Üdvözlettel:

Bencsik Margit és Vághy Renáta