Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 54 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 5 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1970
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 10
Energetika nincs
Lift van
Kilátás parkra
A X. kerületben, Kőbányán kínálunk eladásra egy 54 nm-es, másfél szobás, csúszózsalus, lifttel rendelkező épületben lévő lakást. Az ingatlan az 5. emeleten található, a lépcsőház rendezett, kulturált. A lakásba érve az előszobába érünk, onnan nyílik a nappali, majd jobbra az étkező és a konyha, melyhez egy spájz is tartozik. A közlekedőn tovább haladva pedig a fürdőszobát és a hálószobát érhetjük el. A két szoba ablakait műanyag nyílászárókra cserélték, a konyha és a fürdőszoba ablakai kisebb felújítást igényelnek. Mindkét szoba dél-nyugati fekvésű, így igen világosak az egész nap során. A nappaliból jutunk a hangulatos kis erkélyre, innen egy nyári estén, egy pohár bor társaságában gyönyörködhetünk a kivilágított budai hegyekben és a Szabadság szoborban. A belső falak tégla építésűek, a fűtés távfűtéssel megoldott.
A közös költség 10.870 Ft, mely magába foglalja a szemétszállítást, a takarítást és egy gyűjtő alapot is, melyből a házat tartják folyamatosan karban.
A lakás közepes állapotú, villany- és vízvezetékeit viszont 2010-ben teljes körűen felújították.
Közlekedése kiváló, pillanatok alatt elérhető a 3-as, 28-as, 37-es, 62-es villamos, Kőbánya-felső vasútállomás, az Örs vezér terére kb. 10 perc alatt érünk villamossal.
Közelben számos vásárlási lehetőség (Spar, Rossmann, Penny stb.), patika megtalálható, valamint óvoda, iskola, gimnázium és gyermekorvos, játszótér is a közelben fellelhető.

Ár

Irányár 29,2 millió Ft

Érdeklődni

Iroda ALBE Ingatlaniroda
Név Bencsik Margit
Telefon +36 30 381 0 Mutasd
Email margit.bencsik@ Mutasd
csak nálunk