Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 84 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 294 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épült 2007
Épület szintje földszint + tetőteres
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Üllő központi részéhez közel, csendes aszfaltozott utcában eladó egy 2007-ben épült ikerház fél.
A ház földszintjén található egy fogadó tér,egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba. Az amerikai-konyhás nappali igen tágas nagyon napfényes. Az étkező ebben a tágas térben külön helyet kapott,a konyha remek kihasználtságát egy spejz teszi teljessé.A nappaliból nyíló terasz egész nyáron igen kellemes, nagysága nagyobb családi vagy baráti összejövetelek helyszínéül is kiváló.
Az alsó szinten található még egy külön álló vendég mosdó,illetve egy külön álló fürdőszoba is, mely zuhanyzóval felszerelt tágassága miatt itt kapott helyet a mosógép is.
A felső szinten 3 külön álló hálószoba található. Ezek mindegyike parkettázott, francia erkéllyel és terasz ajtóval ellátottak, emiatt igen fényesek, helykihasználtságuk kiváló mert mindegyik szoba kellemes belmagassággal bír, így nagyobb szekrények elhelyezése sem jelent gondot. A felső szinten szintén található egy fürdőszoba, ez sarokkáddal felszerelt és itt kapott helyet a toalett is.
A ház összességében véve igen szép állapotban van, tulajdonosai igyekeztek mindig rendszeresen karban tartani. A kert szépen füvesített nagysága a grillezés mellett egy szuper kis medencét is befogad és még mindig maradt hely egy kis délutáni focizáshoz vagy tollasozáshoz.
A férfiak igényeire is gondoltunk! Az ingatlanhoz egy 42 nm-es Hörmann garázskapuval felszerelt garázs található, melyben legalább két autó és akár egy motor :) is,kellemesen parkolhat és még mindig marad hely a szerszámoknak is. A garázs mellett további két autó beállását biztosító viacolorral burkolt autó parkoló teszi teljessé.
Az iskola, óvoda és bevásárlási lehetőségek 10 perc sétával elérhetőek.
Az ár irány ár!
Jöjjön nézzük meg együtt, hívjon és már mutatom is!

Ár

Irányár 38,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda ALBE Ingatlaniroda
Név Bencsik Margit
Telefon +36 30 381 0 Mutasd
Email margit.bencsik@ Mutasd
csak nálunk