Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 74 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Telek terület 1815 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Épült 1960
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje földszintes
Energetika :
Óriási telek, két külön álló ház, kitűnő lehetőség remek áron!
Pécel kellemes részén kínálunk eladásra egy 1815 nm-es telken elhelyezkedő ikerházat, valamint egy melléképületet és egy garázst.
Mindkét épület és a garázs is téglából épült. Az első épülethez, mely a telek utcafrontjához közeli, hangulatos szőlőlugason keresztül vezet az út. Az ingatlanba egy fedett teraszról léphetünk be, ahol egy előszoba fogad bennünket, innen nyílik a kamra, ahonnan a padlásra jutunk, szemben a konyha-étkező található. A házban két egybenyíló szoba, valamint egy káddal felszerelt fürdőszoba helyezkedik el. Ez a főépület közepes állapotú, lakható, de szükséges némi felújítás.

A melléképületben két hálószoba, egy konyha-nappali rész, egy előszoba és egy fürdőszoba található. Ez az épület igencsak felújításra szorul, azonban számtalan remek lehetőséget rejt magában. Több generáció összeköltözésére vagy esetleges kiadásra is szuper megoldás lehet!

A garázs minden barkácsolni szerető ember álma, hiszen amellett, hogy autónkkal parkolhatunk, szerelőműhelyként is használhatjuk, sőt még egy búbos kemencét is találunk itt, ahol sülhet a friss kenyér.

A kert mérete 1815 nm, nagy része rendezetlen, jövendőbeli gondos tulaját keresi. A kertben fúrt kútról a locsolás megoldott.

Elhelyezkedését tekintve családi házas övezetben találjuk. Általános iskola pár perc sétával, vonatállomás 10 percre, központ pár percre elérhető.

Jöjjön, nézzük meg együtt!
Hívjon, és már mutatom is!

Ár

Irányár 39.99 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda ALBE Ingatlaniroda
Név Vághy Renáta
Telefon +36 20 421 Mutasd
Email renata.vaghy@ Mutasd