Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ikerház
Belső terület 117 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 310 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés padlófűtés
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2018
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje földszintes
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Monoron, a Kis-tó közelében eladásra kínálunk egy 2018-ban épült, extra felszereltségű ikerházat.
Az egész ingatlant az igényes kivitelezés és az igényes kialakítás jellemzi. Tulajdonosai nagy gonddal és jó ízléssel válogatták meg a ház összes elemét. A gyönyörű burkolatok, a modern berendezés és felszerelés teszi igazán különlegessé ezt az otthont. Ezt már a kertbe való belépéskor megtapasztalhatjuk. Egy elektromos kapunk keresztül juthatunk be a szép kialakítású, különleges növényekkel telepített kertbe. Automata öntözőrendszer teszi kényelmessé az öntözést, melyet egy mobil applikáció segítségével akár távollétünkben is tudunk szabályozni. Az egész házon végigfutó, kiépített kamera- és riasztórendszer segítségével biztonságban tudhatjuk otthonunkat.
A lakásba érve egy előszoba fogad bennünket, ahonnan egy vendégszoba nyílik, e mellett találjuk a gardróbszobát. Innen tovább haladva jutunk a hatalmas nappali-étkező-konyha részbe. A nappaliban kényelmesen elfér egy nagy kanapé, és az étkezőnek is bőven jut elegendő hely. A konyha minden konyhatündér álma, hiszen egy tökéletesen felszerelt, alaposan átgondolt tervezés eredménye, melyhez még egy nagyobb méretű spejz is társul. A magas minőségű Electrolux beépített gépek segítségével álom ebben a konyhában a főzés. Található benne mosogatógép, sütőlap, mikró és gőzsütő is, mely többek között Sous Vide funkcióval és érintőképernyővel van ellátva.
Az előszobából nyílik még egy hálószoba, a különálló toalett és a fürdőszoba, amely zuhannyal és toalettel is felszerelt.
Minden szoba inverteres, hűtő-fűtő split klímával rendelkezik, valamint minden ablakra alumínium redőny és szúnyogháló is felszerelésre került.
A házhoz tartozik egy klimatizált helyiség is, melyet tulajdonosai jelenleg irodaként használnak.
Az ingatlan egy igazi kis „okos” otthon, hiszen a legtöbb eszköz wifi-ről is irányítható, így téve még kényelmesebbé a mindennapokat.
A közelben egy nagyobb park és játszótér is található.
Jöjjön, nézzük meg együtt!

Ár

Irányár 59,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda ALBE Ingatlaniroda
Név Bencsik Margit
Telefon +36 30 381 0 Mutasd
Email margit.bencsik@ Mutasd