Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 820 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújítandó
Szobák elhelyezkedése egybenyílóak
Épület szintje 1
Energetika nincs
Nagy családi házat keresők, házfelújítók figyelem!
Péteri központjához közel, csendes utcában, kellemes környezetben eladó ez a klasszikus stílusban épült, masszív tégla építésű családi ház és a hozzá tartozó 823 nm-es telek.
A ház összesen három szintes: garázs, földszint és tetőtér szintekből áll. A lakórész alapterülete közel 100 nm, az alagsor, melyben a garázs, a kazánház, tároló és konyha helyiségek is vannak, szintén közel 100 nm, így együttesen kb. 200 nm-es az ingatlan, mely tovább bővíthető a tetőtér beépítéssel.
Lakószintjén három óriási hálószobát, egy szép nagy nappali-étkező konyhát, egy spejzt és egy fürdőszobát találhatunk.
Valamikori patinás fénye még fel-fel sejlik, látszik, hogy tulajdonosai nagy-nagy gondossággal építették, gondozták, ám mára a ház már felújításra szorul.
Alsó szintjén egy nagy garázs terül el, melyet szerelőaknával és szép nagy ablakokkal láttak el. Mellette kapott helyet a kazánház, illetve a bejárati oldal felől egy kellemes nyári konyha, ellátva ugyanúgy gázzal, vízzel és villannyal.
Tetőtere jelenleg padlásként funkciónál, de mivel megemelt parapet magassággal rendelkezik és betonfödémes!, így bármikor beépíthető.
A kert hatalmas, sok gyümölcsfa, rengeteg zöldfelület jellemzi, hátsó részén kisebb, bontandó melléképületeket találunk.
A telek saroktelek, a ház az egyik sarokra épült, így az most is két autóbeállóval és egy személyi bejáróval büszkélkedik.
Rengeteg felújítással gyönyörű és pazar otthona lehet új gazdájának és akár jó nagy családjának is, azonban csak olyanok jelentkezzenek, akik nem ijednek a felújítástól, mert itt bőven van mivel dolgozni :)
Az iskola, óvoda, orvosi rendelő és a központ is, maximum 7-8 perc sétával elérhető!!
Jöjjön nézzük meg együtt, hívjon és már mutatom is!

Ár

Irányár 35.99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda ALBE Ingatlaniroda
Név Bencsik Margit
Telefon +36 30 381 0 Mutasd
Email margit.bencsik@ Mutasd
kiemelt